Nice welcome home sunshine

Nice welcome home sunshine

The landlord wants a place in the show is open personality, not tied. The architect was developing towards the design: Bringing natural light and air into the house at the maximum. Timber system as used in the entire house helps facilitate ventilation and natural lighting. Wood Lam also make leisure decoration for the front of the house. Along with that, to prevent the sharing of space agreement, limited indoor walls also increase the normal sense.

Meera House with grass roofs in Singapore

Meera House with grass roofs in Singapore

The house on the island of Sentosa is not great and the area surrounding the building was built almost adjacent to each other, so when building a high wall Meera House was definitely the Guz Architects Architect designed to ensure Private house, besides the design of the sea breeze from light and inspiration through stairs located at the center of the house were also noted.

Create more space for apartment

Create more space for apartment

About a month ago, her customers (as well as your pretty body) present intention of moving in the Phu My apartment: she wondered just a bit of space within the 83m2 apartment is the lack of husband and wife work, bedroom bed just enough for the TV only. Architect said: “The family contains many items not in stock?”. “Less so.” “Then she sacrificed the stock then, what is not needed you can put in the” storage cabinets “. Then, “a little disturbed” was resolved quickly. Demolished walls and moved the storage cabinets on the wall side, so apartments have more space to work but can still function with storage cupboard under shelf system. Opposite the workspace is the place to the dinner table by the wall mirrored walls mirrors pressure, creating a space large enough in the eyes and still warm with shimmering gold light spread from the ceiling.

Page 1 of 151234510...Last »